BEN Mİ ???

Fotoğrafım
22 YAŞINDA HENÜZ HAYATININ BAŞINDA HEMŞİRELİK GİBİ KUTSAL SAYILABİLECEK BİR MESLEĞE SAHİP OLUP ,ÖMRÜNÜ HASTANE KÖŞELERİNDE TÜKETEN AMA AYNI ZAMANDA BUNDAN BÜYÜK BİR ZEVK ALAN TİPİK BİR KEDİ ÖZELLİKLERİNE SAHİP KENDİNİ KEDİ SANAN BİRİYİM.

16 Temmuz 2012 Pazartesi

KAP BİZDEN SU SİZDEN VE BİR KAP SU BİR KAP YEMEK 

SELAM SESSİZLİK

Bu gün çok uzun zamandır takip ettiğim bir projeyi tanıtacağım sizlere.

Sokak hayvanları için yaşam alanları tüketmekle beraber onların yiyecek ve içeceklerini de tüketmiş bulunmaktayız.Bu gibi sorunlara çözüm olmakla kalmayıp canla başla çalışan insanları tanımış olmak benim için gurur verici.
İLK PROJE HAYTAP:
HAYTAP (Hayvan Hakları Federasyonu) çalışmalarını izlediğim proje ve kampanyalarına eilmden geldiğince destek verdiğim bir topluluk.HAYTAP ın BİR KAP SU BİR KAP YEMEK  projesi sokak hayvanlarını yaşamları oldukça olumlu yönde etkilemektedir.Sofranızdan artan yemek artıklarını çöpe dökmek yerine onları ayrı bir poşette biriktirip çöpün yanına koyabilirsiniz.Kapınızın önüne veya yine çöpün yanına bir yoğurt kovası veya atık bir kapla koyabileceğiniz su ise sokak hayvanları için yaşam kaynağı olabilir.

İKİNCİ PROJE İSE ŞİŞLİ BELEDİYESİ:
ŞİŞLİ BELEDİYESİ HAYVAN KISIRLAŞTIRMA VE REHABİLİTASYON MERKEZİ ile tanışmamız feci bir trafik kazası geçirmiş bir sokak kedisi ile oldu.Ogünden beri çalışmalarını takip ettiğim ve hayranlıkla izlediğim bir merkez burası.Şişli Belediyesi kapsamında yürütülen çalışma ise KAP BİZDEN SU SİZDEN. Özellikle saha çalışmalarında yoğun bir tempo ile çalışan ekibi takdir etmek lazım.

Yaşam alanlarını yeterince yok ettiğimiz bu sevimli dostlarımız için lütfen bizde kampanyalara destek verelim.

Tekrar görüşmek dileğiyle...






4 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Evet ama insanlar koyduğumuz su kaplarını alacak kadar duyarsız malesef...:((

      Sil
  2. Asabi bakireninde dediğini gibi keşke herkes biraz duyarlı olsa,vicdanlı olsa.Onlarında bir can taşıdığını hatırlasa.

    YanıtlaSil
  3. Ruşen hanımın bloğunda görüp de ziyarete geldiğim arkadaşla aynı duygu ve düşünceleri paylaşıyor olmak mutluluk verici. Ben yılmadan yorulmadan dolduruyorum su kaplarını,ne yapalım birileri atar birileri tutar. Sevgiyle kalın!

    YanıtlaSil