BEN Mİ ???

Fotoğrafım
22 YAŞINDA HENÜZ HAYATININ BAŞINDA HEMŞİRELİK GİBİ KUTSAL SAYILABİLECEK BİR MESLEĞE SAHİP OLUP ,ÖMRÜNÜ HASTANE KÖŞELERİNDE TÜKETEN AMA AYNI ZAMANDA BUNDAN BÜYÜK BİR ZEVK ALAN TİPİK BİR KEDİ ÖZELLİKLERİNE SAHİP KENDİNİ KEDİ SANAN BİRİYİM.

14 Kasım 2012 Çarşamba

BU ARALAR BEN ...

KLASİK BİR BAŞLIK KABUL EDİYORUM

Ne mi yapıyorum bu aralar

Paşamın (daha önce burda adı geçen canlı oluyor kendileri) odasını değiştirdim garibim yerini yadırgadı heralde bi türlü bulamıyor kafesini.

Dikiş dikmeyi yeni yeni öğreniyorum o yüzden ufak tefek şeyler dikiyorum Paşam için yeni bir kafes tülü diktim çokda şık olduğunu düşünüyorum(makinam bozuk en kısa zamanda fotoğraflıcam)

Evimin düzenini değiştiriyorum yeni eşyalar vs.yerleştirmeyle uğraşıyorum.

Çok yoğun bi iş tempom var nerdeyse her haftasonu çalışıyorum.Bu yüzdendirki iş stresinden dolayı vücudum çökmek üzere hastane,doktorlar,tahliller,ilaçlar ( ALLAHtan yabancı değilim :) :)  ) uğraşıp duruyorum.
PHARMA NORD OMEGA 3  ve PHARMA NORD MULTİVİTAMİN kullanıyorum fiyatı uygun içeriğide oldukça zengin bi kaç gündür kullanıyorum gayet zinde tutuyor.Kesinlikle tavsiye edilir.


İŞTE BUNLARDAN DOLAYIDIR Kİ BİR HAFTADIR POST YAZAMIYORUM.ANCAK MERAK ETMEYİN BURALARDAYIM YERLEŞEYİM RUTİN DÜZENİME GERİ DÖNECEĞİM.

SAĞLICAKLA KALIN ....

2 yorum:

  1. Kolay gelsin tatlım. Birsey sorucam o kullandıgın vitamin kilo aldırıyor mu ? Cok seviyordum ancak kilo aldırdı diye bırakmak zorunda kalmıstım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım bu tür ilaçlar genellikle işteh açtığı için kilo aldırır.Ben canım bişeyler istediğinde şekersiz bitki çayları yada kuruyemiş,kayısı,incir gibi yada meyva yediğim için problem olmuyor :)
      Tekrar başlaman dileğiyle çünkü insanı gerçekten topluyor.Hemde kısa bi zamanda.

      Sil